sportoseletmod.hu

A Kneipp ösvény, a talpak masszírozója

2022-05-02 Kreatív ötletek
Kneipp ösvényen

Sokat lehet hallani arról, hogy a járás megtanulása után a kicsikre mennyire jó hatással van a mezítlábas séta, persze csak az ilyen szempontból biztonságos területen, ahol garantáltan nincs szög, szemét és semmi, ami elvághatná, megszúrhatná a lábukat. Ez felnőttként sincs másképp, de sajnos gyakori, hogy szinte egész nap cipőben vagyunk. Biztos mindenki ismeri az érzést, hogy hazaérve mennyire jó levenni a cipőt és végre kényelmesen kinyújtóztatni a lábfejünkben lévő izmokat. Ennek persze megvannak az egészségügyi előnyei is, amiket leginkább a Kneipp ösvényen kamatoztathatunk.

Kneipp ösvény tulajdonképpen egy mezítlábas park, amelyben különféle alapanyagokból készült útvonalak találhatók, melyeken mezítláb végig menve, a talpunkat masszíroztathatjuk. Ez egyrészt nagyon kellemes érzés, teljesen természetesen, szabadon mozoghatnak a lábizmaink. Másrészt viszont jobb talajfogást eredményez, javítja az egyensúlyérzéket, jótékony hatással van a testtartásra, segít a lúdtalp, valamint a gerincdeformitások kialakulásának megelőzésében. A Kneipp ösvényen a lábunk minden izmának dolgoznia kell, így azokat is megmozgathatjuk, amelyek a cipőben mindvégig mozdulatlanul vannak és emiatt el is lustultak.

Kneipp ösvényeken járva a talpunk reflexzónáit stimuláljuk, ami az egész szervezetre jótékony hatással van, javítja a vérkeringést, felfrissít. Ha rendszeresen látogatunk el a mezítlábas parkba, azzal az anyagcserénknek is jót teszünk.

Cégünk, a Biohárs Kft., nagy tapasztalattal rendelkezik Kneipp ösvények kiépítésében. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk, így Önnek csak annyi dolga van, hogy felvegye velünk a kapcsolatot, minden másról mi gondoskodunk. Legyen szó akár egy szálloda kertjéről vagy egy szabadidős parkról, Kneipp ösvényt megéri létre hozni!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és szeretne többet megtudni a Kneipp ösvényről, látogasson el a www.biohars.hu weboldalra! Ha további kérdése merült fel, forduljon bizalommal munkatársainkhoz a +36303990060-as telefonszámon vagy a jatszoter@biohars.hu e-mail címen!