sportoseletmod.hu

Játszóházak a legkisebbeknek

2022-03-03 Kreatív ötletek
játszóházak

játszóházakból egy játszótér népszerű elemei válnak! Elvisszük a legújabb, kreatív játékot,  kiegészítőt a játszótérre!

A játszótereken sokféle játék várja, hogy a gyerekek a birtokukba vegyék. Minden játszótéren van olyan játék, mint a hinta vagy a libikóka. A kérdés az, hogy miért legyen ugyanolyan minden egyes játszótér? Legyen a játszótér olyan, amilyennek egy gyermek megálmodná! A mi javaslatunk egy szép játszóház, amiben örömét tudja lelni minden gyermek. Ha érdekesnek találja ezt az ötletet, nézze meg a honlapunkon a megrendelhető, már legyártott játszóházak kínálatát!

Egy ilyen játszótéri játékból könnyen válhat a játszótér egyik központi eleme, ahol nagyon szívesen játszanak a gyerekek. Színes, tetővel és falakkal ellátott kis házikókról van szó, amik elég tágasak, szellősek ahhoz, hogy néhányan kényelmesen elférjenek bennük. Ezekből a játékokból színes kínálattal rendelkezünk, nem csupán egyféle modell rendelhető meg tőlünk. A házikókat úgy tervezték, hogy egyszerűen lehessen közlekedni bennük, a tető még az időjárás ellen is véd. Az egyes modellek között különbséget lehet tenni méret és színek alapján, de mindegyik házikó más felszereléssel is készül. A játszóházakat úgy tervezték, hogy legyen bennük valamilyen kihívás a gyerekek számára, ne csak üres játékok legyenek. A játszóházhoz csatlakozhat egy csúszda, lehet benne pár pad vagy különféle játékos kiegészítők, amik lekötik a gyerekek figyelmét, és meseszerű teret nyújtanak az önfeledt játékhoz. Egy új játszóház üde színfolt a játszótér területén.

A www.world2000.hu webcímen a World 2000 Kft. tevékenységéről tudhat meg többet minden érdeklődő, aki a játszótéri játékok megvásárlásán gondolkodik. A játszóházak mellett még egyéb, szabadtéren használható köztéri bútorokat vagy kiegészítőket is gyártunk, illetve forgalmazunk kimagasló minőségben és kedvező áron. Amennyiben szeretne velünk kapcsolatba lépni és tárgyalni a rendelésről, telefonáljon a 36-93-536-770 számon vagy írjon nekünk üzenetet az iroda@world2000.hu email címen!