sportoseletmod.hu

Tiszatúra: aktív kikapcsolódás és fürdőzés egyetlen programba sűrítve

2021-06-25 Utazás
vízitúra

Amikor beköszönt a kánikula, mindenki arra vágyik, hogy hűsöljön valahol, lehetőleg vízpart közelében, ahol bármikor megmártózhat, ha úgy tartja kedve. Ám vannak, akik többre vágynak, mint amit a fürdőzés és napozás nyújtani tud, és szeretik összekötni a lazítást valamilyen aktív kikapcsolódási formával. Számukra tökéletes nyári program lehet az evezés, ami egy jól megszervezett vízitúra keretein belül felejthetetlen élményt nyújt!

A Tisza a legnépszerűbb célpontja azoknak, akik nem csak strandolni szeretnek, hanem az evezés iránt is érdeklődnek. Egy vízitúra a Tiszán aktív, mégsem megerőltető program, ami mindent magába foglal, amire szükség lehet egy kalandos és szórakoztató kikapcsolódás alkalmával. Már önmagában a környezet miatt remek választás egy Tiszatúra, hiszen a stresszes hétköznapok után igazi felüdülést jelent a békés természetben tölteni az időt. A résztvevők felfedezhetik a folyó lenyűgöző élővilágát, méghozzá egészen új szemszögből, mint ahogy a partról lehet. A túravezetők nem csak abban segítenek, hogy az evezés biztonságos és kényelmes legyen, de az érdekességekre is felhívják a figyelmet, így válik izgalmas kalanddá a Tiszatúra.

vízitúra a Tiszán lehet egyetlen nap, egy hosszú hétvége, de akár egy teljes hét is, így mindenki találhat olyan verziót, amit szabadideje enged. A programok során természetesen a szállás és étkezés is biztosítva van a résztvevőknek, így az érdeklődők egyetlen feladata, hogy leadják jelentkezésüket. Hol lehet ezt megtenni?

A Vidám Delfin Utazási Irodánál, a www.vizitura.com weboldalon! Ha szeretné felfedezni a Tisza vadregényes tájait, nézzen körül honlapunkon, ahol minden programról részletesen tájékozódhat, körülnézhet galériánk képei között, és lefoglalhatja helyét a meghirdetett vízitúrák bármelyikén! Amennyiben olyan kérdése van, amire nem talált választ weboldalunkon, várjuk megkeresését elérhetőségeink egyikén. Forduljon hozzánk bizalommal a +36-30-230-9698-as telefonszámon vagy az iroda@vidamdelfin.hu e-mail címen, szívesen segítünk!