sportoseletmod.hu

KTM kerékpárok a megbízhatóság jegyében

2020-09-15 Sporteszközök
KTM kerékpárok

Legyen szó profi sportolókról vagy hobbi kerékpárosokról, a megbízható bicikli mindenki számára fontos, aki sokat szeli az utakat kétkeréken. Természetes, hogy mindenki más igényeket támaszt a kerékpárral szemben, de a biztonságos működés, praktikus használat elengedhetetlen, és a tulajdonosok alapvető elvárása, hogy mindez hosszú távon biztosítva legyen. Milyen biciklit érdemes választani a hatalmas kínálatból, ami eleget tesz minden igénynek?

KTM kerékpárok lassan 60 éve szolgálják a sportos életmódot, az első, „Made in Austria” minőségbiztosítási emblémával ellátott bicikli ugyanis 1964-ben látott napvilágot. Már az 1970-es években profi sportolók használták a KTM kerékpárokat, 25 évvel az első bicikli legyártása után pedig a márka elérte az eladásban az 1 milliós darabszámot. A márka azóta is szárnyal, ugyanis a világ minden táján elérhetőek a KTM kerékpárok és kiegészítők. A hosszú évek tapasztalatának és a folyamatos fejlesztésnek köszönhetően a biciklik minden igényt kiszolgálnak, szabadidős tevékenységekhez és versenyszerű kerékpározáshoz egyaránt remek modellek érhetőek el. A Made in Austria” címke a mai napig a megbízhatóság és a kiváló minőség védjegye, ennek megfelelően a legújabb, 2020-as KTM kerékpárok is beváltják a hozzájuk fűzött reményeket.

Akár hobbi bringás, akár profi sportoló, biztos lehet benne, hogy a 2020-as KTM kerékpárokban nem fog csalódni! Amennyiben szeretné felfedezni a legújabb modelleket, böngésszen bátran a Profi Bringa Bt. termékkínálatában! Természetesen nem csak 2020-as, hanem korábbi modellek is helyet kaptak kínálatunkban, így ha az új változatok közül egyik sem nyeri el tetszését, akkor sem kell lemondania a KTM kerékpárok megbízhatóságáról. Nézzen körül www.profibringa.hu weboldalunkon, és felmerülő kérdéseivel keressen minket bizalommal elérhetőségeink egyikén! Hívja a +36-42-501-901-es telefonszámot vagy írjon üzenetet az info@profibringa.hu e-mail címre, szívesen segítünk megtalálni az Ön számára legjobb KTM kerékpár modellt!