sportoseletmod.hu

Túrakajak bérlés: használja ki a nyár utolsó napjait!

2020-08-24 Sporteszközök
túrakajak bérlés

túrakajak bérlése kiváló ötlet lehet a nyár végén és az ősz kezdetén, hiszen ilyenkor már nincs nagy hőség, de egy vízitúra lebonyolításához még kifejezetten jó az idő. Érdemes is nekivágni, és bérelni egy, vagy több túrakajakot, hiszen hamarosan beköszönt a tél, amikor ilyen típusú, társas túrákra már nem lesz lehetőség.

A vízitúrák fantasztikus élményt nyújtanak a családnak, de akár nagyobb, baráti társaságok is jól érezhetik magukat egy néhány napos, sátorozással egybekötött túrán. A kajakok és kenuk fenntartása azonban nagy összegeket emészt fel, és a tárolásukhoz is szükség van egy megfelelő méretű épületre, ami sokak számára nem opció. Főleg abban az esetben érdemes inkább túrakajakot bérelni, ha azt csak évente egyszer használnánk, vagy épp most akarjuk kipróbálni ezt a szabadidős tevékenységet, és még nem tudjuk, mennyire lesz rendszeres a túrázás.

Szerencsére nem egy vállalkozás létezik szerte az országban, amelynél akár túrakajakot, akár kenut bérelhetünk, és ezek mindig a vízparton találhatóak meg. Attól függően, hogy hova, illetve melyik folyóra szeretnénk menni túrázni, érdemes a lehető legközelebbi céget megkeresni a túrakajak bérlésének kérdésével, de – mivel ilyenből egy területen akár több is akadhat – érdemes előtte az interneten tudakozódni.

Cégünk, a Vidám Delfin Kft. és Utazási Iroda évek óta foglalkozik túrakajakok és kenuk bérbeadásával is a Tiszán. Kezdő és tapasztalt vízitúrázók is megtalálhatják nálunk a megfelelő eszközt, aminek kiválasztásában segítünk is, mi több, akár a túra szervezését is ránk bízhatja a kikötési helyszínektől kezdve egészen a programlehetőségekig. Bérelhető túrakajakjainkról és árainkról részletesebben a www.onlinekenukolcsonzes.hu címen elérhető honlapunkon olvashat.

Amennyiben szeretne túrakajakot bérelni, és a Tiszára szervezi a túrát, cégünk az Ön rendelkezésére is áll! Ha kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot a vizitura@vidamdelfin.hu e-mail címünkön, illetve a +36-42-443-519-es, vagy a +36-42-504-306-os telefonszámunkon!