sportoseletmod.hu

Túrabakancsok és katonai surranók terepre

2020-07-31 Ruházat
túrabakancs

A lábbeli kiválasztása mindig fontos szempont, hiszen nem csak komfortérzetünket befolyásolja, hogy milyen cipőt viselünk, hanem hosszú távon gerincünk egészségére is hatással lehet, ha rosszul döntünk. Természetes, hogy ha egy hétköznapi cipő vásárlása előtt is alaposan körüljárjuk a témát, akkor abban az esetben, ha túrázni indulunk, még nagyobb figyelmet fordítunk a lábbelire. Mire érdemes figyelni, ha túrabakancsot szeretnénk vásárolni?

Ha túrázáshoz szeretnénk lábbelit vásárolni, az első és legfontosabb kérdés, amiről döntenünk kell, hogy terveink szerint milyen terepen fogjuk használni. Egyetlen túrabakancs sem állja meg a helyét minden környezetben, ezért fontos, hogy tisztában legyünk saját elképzeléseinkkel a helyszíneket illetően, elsősorban kiépített ösvényeken vagy inkább meredek, sziklás útvonalakon szeretnénk haladni. Természetesen az intenzitás is fontos szempont, nem mindegy, hogy néhány órán át, vagy 15-20 órán keresztül tervezzük viselni a lábbelit egy-egy alkalommal. Minél extrémebb terepre vágyunk, annál nagyobb jelentőséggel bír, hogy a túrabakancs masszívan tartsa bokánkat. Ebben élen járnak a katonai surranók, melyek stabil alátámasztást nyújtanak, ugyanakkor rendkívül kényelmesek is. Bármilyen lábbelit választunk, a méret kiemelten fontos, ha nem szeretnénk vízhólyagokkal teli, fájós lábbal zárni a túrát.

Ön milyen túrabakancsban szeretné felfedezni a vadregényes tájakat? Esetleg kifejezetten a katonai surranók iránt érdeklődik? Fedezze fel a Mindent Kapni Webáruház termékkínálatát, melyben a legkiválóbb lábbelik között válogathat! Gazdag választékunkban mindenféle terepre megtalálhatja az ideális bakancsot, ami maximális kényelmet és biztonságos tartást fog biztosítani túráihoz. Nézzen körül www.mindentkapni.hu weboldalunkon, ahol a méret kiválasztását követően azonnal meg is rendelheti új lábbelijét! Termékeinket érintő kérdéseit tegye fel bátran a +36-20-342-1511-es telefonszámon vagy az info@mindentkapni.hu e-mail címen, munkatársaink szívesen segítenek!