sportoseletmod.hu

Kenutúra a Tiszán: töltődjön fel aktívan!

2020-06-30 Kikapcsolódás
tiszai kenutúra

Ugye Ön sem felejtette el?! A Vidám Delfin Kft. és Utazási Irodánál újraindult a vízitúra szezon is! A nyári vakáció során Ön is szeretne feltöltődni, kikapcsolódni, és szabadidejét sportosan, aktívan töltené? Döntsön bátran Ön is a tiszai kenutúra mellett!

Miért érdemes a kenutúrát a Tiszán választani, illetve mit kell tudni az általunk szervezett tiszai kenutúrákról? Ha Ön is szeretné átkenuzni a nyarat, jöjjön velünk Tisza-túrára!

Fontos kiemelni, hogy minden nap meghatározott útvonalon haladunk. A Tiszán átevezve hagyjuk magunk mögött a kilométereket, eközben persze egymás után tárulnak fel előttünk a szebbnél-szebb partszakaszok. Ön is szeretné megismerni a kenuzás, kajakozás közben a Tisza egy másik arcát? Segítünk! Válassza idén nyáron aktív kikapcsolódást, legyen egy jó csapat része és tegye próbára a kitartását a tiszai kenutúrával! Akár egyedül, akár barátokkal, akár családdal, de kiváló választás a tiszai kenutúra mellett dönteni!

Fontos további azt is megemlíteni, hogy a tiszai kenutúra iránt érdeklődőket különböző csomagajánlatokkal várjuk, így ki-ki megtalálhatja a számára kedvező opciót! A vizes sportok szerelmesei válogathatnak az egy-, az öt- vagy éppen hétnapos túráink között – különböző útvonalakkal. Ha weboldalunkra kattint, részletesen bemutatjuk, hogy egy-egy túra – napokra lebontva – milyen színes programok mentén épül fel. Nálunk természetesen olyan csomagot is találhat, ahol a vízitúra mellett pihenés is társul a szabadidő eltöltéséhez. Ismerje meg közelebbről ajánlatainkat, és válassza ki azt, amelyik leginkább passzol az elképzeléseihez!

Felkeltettük az érdeklődését? Többet megtudna az induló túráinkról? Vagy máris szeretne a legközelebbi tiszai kenutúrára jelentkezni? Ne habozzon! Kérjük, látogasson el weboldalunkra, hiszen a www.vizitura.com-on bővebb információkkal várjuk az érdeklődőket! Kérdéseivel, kéréseivel keresse bátran kollégáinkat! Kapcsolatba léphet velünk a vizitura@vidamdelfin.hu e-mail címen vagy a +36-30-503-90-69-es telefonszámon! Kenutúra a Tiszán? Várjuk mielőbbi jelentkezését!