sportoseletmod.hu

Készüljön fel időben az idei sítúrára!

2019-08-27 Téli sportok
sítúra

Ha kinézünk az ablakon, akkor az augusztusi verőfényt látjuk, és a bőrünkön érezzük a kánikulát; kinek jutna ilyenkor eszébe a síelés? Pedig aki tudja, mivel jár egy sítúra megszervezése, az azzal is tisztában van, hogy nem létezik “túl korán” az előkészületek szempontjából, mivel nem csak számos tényezőt kell figyelembe venni hozzá, de még az anyagiak kérdése is lényeges. Hogy miért?

Abban az ideális esetben, ha már a nyár közepén tudjuk, hogy mikor fogunk tudni elmenni egy sítúrára, igazán szerencsésnek mondhatjuk magunkat, mert ebben az időszakban még bőséggel találunk szabad szálláshelyeket, amik közül lényegesen egyszerűbb kiválasztani azt, ami a leginkább megfelel az igényeinknek. Az idő beosztása is lényeges szempont, hiszen így bőven van időnk szabadságot lefoglalni, és az útitársakkal való egyeztetésre is van lehetőség. Ha most foglaljuk le az időpontot, akkor rengeteget spórolhatunk is, mivel a sítúrák árai ilyenkor még lényegesen alacsonyabbak, mint akár csak egy-két hónappal később!

Amennyiben szervezett sítúrára szeretne utazni a tél folyamán, válasszon Ön is bennünket, a Vax Sí- és Snowboard Egyesületet! Ajánlataink jelenleg igen kedvező áron érhetőek el, hiszen messze még a szezon! Ilyenkor érdemes foglalni, mert így elkerülhető a tülekedés és a szálláslehetőségek beszűkülése! Velünk Szlovénia és Ausztria legszebb helyein síelhet, ha pedig síoktatásra lenne szükség, azt is tudjuk biztosítani. Profi oktatóink az alapoktól a haladó szintig képesek eljuttatni egy kezdő síelőt, az oktatás ára pedig gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt megfizethető. Ha szeretne többet megtudni szervezett sítúráinkról, árainkról és egyéb tevékenységeinkről, látogassa meg a weboldalunkat, amit a www.vaxsiegyesulet.hu címen találhat meg!

Vegyen részt olyan sítúrán, ami stresszmentes és kedvező árú; foglalja már most le a szállást és a túrát nálunk!! Ha kérdése lenne, tegye fel nekünk a honlapunkon megtalálható kapcsolati űrlap kitöltésének segítségével!