sportoseletmod.hu

A gurulós cipők a szülőnek és a gyereknek is kompromisszummentes választást jelentenek!

2019-05-31 Ruházat

Amikor ruha-, vagy cipőválasztásról van szó, a szülő és a gyerek legtöbbször nem értenek egyet. A gyerek számára elsődlegesen az a fontos, hogy a holmijai olyanok legyenek, amikre büszke lehet a társai előtt, a szüleinek viszont az, hogy minden időtálló legyen, és ár-érték arányban is megérje. Bizonyára mindenki számára egyértelművé vált, hogy sokszor nehéz megtalálni az arany középutat. Nehéz ugyan, de nem mindig lehetetlen.

A gurulós cipők mindkét fél számára nagyszerű választásnak bizonyulnak, méghozzá kompromisszummentesen. Egy gurulós cipő a legtöbb gyerek álma, nagyon vagány és feltünő lábbeli. Hiába, ilyen nincs mindenkinek az osztályban! A legjobb benne pedig az, hogy a minőségére sem lehet panasz. Mindegyik gurulós cipő gondos tervezés és kivitelezés eredménye, ami mind a design, mind tartósság szempontjából is prémium kategóriát képvisel.

A lábbelik egyik sajátossága, hogy tetszés szerint változtatható a cipő talpába épített kerekek állása. Ennek köszönhetően nagyon biztonságosan használható a gurulós cipő.

Egy ilyen lábbeli hosszú távra szól; a szülő nem fogja megbánni, hogy megvásárolta a gyermekének, és a gyerek se akar majd másféle cipőt, ha egy ilyen lábbeli elnyeri a tetszését. Fiúknak és lányoknak is készül divatos színekben és trendi mintákkal, sőt, bizonyos modellek még világítani is tudnak. Nincs a gurulós cipőnél vagányabb cipő, ez biztos! Szülinapra, vagy egyéb alkalomra kitűnő ajándék, de ha cipőből szenved hiányt a gyerek, akkor is ideális döntés ilyen lábbelit venni.

A www.guruloscipo.hu weboldalon a Heelys Gurulóscipő Webshop honlapját találja meg minden olyan érdeklődő, aki gurulós cipőt szeretne vásárolni a gyermekének. A lábbelikhez ugyanitt kiegészítőket, védőfelszerelést, sőt, hátizsákot is rendelhetnek. Lépjen velünk kapcsolatba a honlapunkon megtalálható elérhetőségeink egyikén, és kollégáink válaszolnak a kérdéseire a 36-30-650-4466-os telefonszámon, vagy az info@guruloscipo.hu e-mail címen!