sportoseletmod.hu

Kösse össze a kellemest a hasznossal: vegyen részt síteszten!

2018-05-29 Extrém sportok

A síelésnek világszerte hatalmas rajongótábora van, ami nem véletlen, ugyanis egy rendkívül izgalmas sport, ráadásul közben olyan tájakat fedezhetnek fel a résztvevők, amelyek örök élményt nyújtanak számukra. Ha Ön is beletartozik ebbe a rajongótáborba, és szinte minden évben felkeres valamilyen síparadicsomot, azonban a sportot összekötné valamilyen hasznos tevékenységgel is, ismerkedjen meg a síteszt lehetőségével!

A síteszten a résztvevőknek lehetőségük van arra, hogy elsők között próbálják ki az éppen aktuális év innovációit a sílécek és az egyéb felszerelések kapcsán, így mindenki tudni fogja, hogy végül melyik termék mellett fog dönteni. A síteszten biztosított felszerelés magas színvonalat és megbízhatóságot képvisel; a program célja az, hogy a síelés szerelmesei olyan eszközök tulajdonosaivá váljanak, amelyek garantálják a biztonságot sportolás közben. A síteszten egyetlen percig sem fognak unatkozni a résztvevők, ugyanis a programok egy túra keretein belül kerülnek megrendezésre, esténként pedig zenés szórakoztató műsorokkal várják a vendégeket.

Az esemény nem csak önmagában különleges, hanem a helyszínválasztás szempontjából is. A táj igazán lenyűgöző és mesebeli, így, ha a részvétel mellett dönt, újabb élménnyel gazdagodhat, amit soha nem fog elfelejteni. A síteszt kedvező feltételekkel és pénztárcabarát árakon érhető el, így bárkinek adott a lehetőség, hogy csodálatos környezetben próbáljon ki egy komplett síléc-palettát. A program kiváló nyitóeseménye a síszezonnak, amiről vétek lemaradni, hiszen csakis úgy fog tudni a jövőben jó üzletet kötni a sífelszerelése kapcsán, ha élesben, a helyszínen próbálja ki a gyártók újdonságait!

Ha az Ön érdeklődését is felkeltette a síteszt, fedezze fel a Vadon Sport ajánlatát! Kösse össze a kellemeset a hasznossal, és vegyen részt egy különleges programon! A sítesztről bővebb információkat honlapunkon találhat, amelyet a www.soldensiteszt.hu címen érhet el. Kérdés esetén hívjon minket telefonon, a 06-30-650-4466-os számon, vagy írjon e-mailt az info@soldensiteszt.hu címre!