sportoseletmod.hu

Kedvező árak, örök élmény: a tandemugrás bárki számára elérhető!

2018-05-29 Extrém sportok

Nincs olyan ember, aki ne rajongana a különleges és extrém programokért, ezért nem véletlen, hogy egyre népszerűbbé válik a tandemugrás. A különleges esemény szerepét a szervezők is észrevették, ezért egyre elérhetőbb, kedvezőbb árakon biztosítják az ejtőernyős ugrást!

A tandemugrás élménye valóban minden pénzt megér, hiszen páratlan emléket biztosít annak, aki leküzdi félelmeit, és átadja magát az ugrásnak, illetve a repülésnek, azonban, mint más szolgáltatás esetében, úgy az ejtőernyős ugrással kapcsolatban sincsenek másképp az emberek, miszerint a kedvező árkategóriát részesítik előnyben. A kedvező tandemugrás ár lehetővé teszi azt, hogy bármikor, bármilyen alkalomra élményt ajándékozzanak az emberek, anélkül, hogy megterhelődne a pénztárcájuk, így akár egyszerre többen is részt vehetnek benne, ezáltal akár egy család is együtt élheti át az ejtőernyős ugrást.

A tandemugrás kedvező árának köszönhetően egyre több ember dönt a különleges élmény mellett, még ajándékozási formában is, hiszen sokan úgy gondolkodnak, hogy születésnapra, névnapra, vagy évfordulóra nem szeretnének felesleges kacatokat vásárolni az ünnepeltnek, és ezért döntenek az élmény ajándékozása mellett, hiszen az élmény örökké megmarad. Ezt soha, senki nem fogja elfelejteni a résztvevők közül, ráadásul, ha valaki igényt tart rá, még meg is örökítik az ugrását, így másoknak is el fog tudni dicsekedni a felvételeket bemutatva, illetve később segíthet feleleveníteni az emlékeket.

A tandemugrás az élményhez képest rendkívül megfizethető, ezért, ha Ön is különleges ajándékot szeretne adni barátjának, vagy valamelyik családtagjának, szerezze be az ajándékkártyát a Tandemcentrumtól! Ne hagyják ki ezt a páratlan élményt! Tájékozódjon az ugrás feltételeiről és az árakról honlapunkon, amelyet a www.tandemcentrum.hu címen érhet el! Kérdés esetén hívjon minket telefonon, a 06-20-961-2900-ás számon, vagy érdeklődjön e-mailen, a tandemcentrum@gmail.com címen!