sportoseletmod.hu

Ne sajnálja az ejtőernyős ugrás árát, hiszen hatalmas élményben lehet része!

2018-04-27 Extrém sportok

Régóta vágya, hogy a magasból szemlélhesse a világot? Szívesen kipróbálná az ejtőernyős ugrást? Netán egy rokona, vagy barátja tervezi, hogy részt vesz ezen a nagyszerű programon, de még mindig nem valósította meg az álmát? Nem érdemes tovább halogatnia, hiszen páratlan élmények várnak mindazokra, akik az ejtőernyős ugrást választják. Az anyagi ráfordítás miatt sem kell aggódnia, ugyanis igazán megéri azért cserébe, amit átélhet. Az ejtőernyős ugrás ára tartalmazza a kézi kamerás felvételt és a fotókat is, amelyeket a későbbiekben bármikor visszanézhet.

Sokan vágyunk arra, hogy egyedülálló élményben részesüljünk. A magasban leküzdhetjük félelmünket, és máshoz nem fogható pillanatokkal gazdagodhatunk. Az ejtőernyős ugrás profi tandempilóta kíséretében is történhet, így teljes biztonságban érezhetjük magunkat. Azért érdemes a tandemugrást választanunk, mert egyetlen feladatunk, hogy élvezzük az ugrást. Az ejtőernyős ugrás árak eltérnek egymástól; attól függ, hogy felvétellel és fotókkal, vagy ezek nélkül szeretnénk igénybe venni a tandemugrás szolgáltatást.

A Tandemcentrum Kft. csapata felkészülten, élete egyik legkiválóbb programjával várja. Profi tandemoktatók segítségével tapasztalhatja meg az ejtőernyős ugrás élményét, és egyéni igényei szerint választhatja ki a tandemugrás csomagot. Különböző ejtőernyős ugrás árakkal találkozhat; a tandemugrás költsége attól függ, hogy milyen plusz szolgáltatást kér mellé. Könnyen megközelíthető helyen, a Matkópusztai repülőtéren szervezzük a tandemugrást. Lehetőséget nyújtunk csoportos összejövetelek, csapatépítő tréningek lebonyolítására is, amihez rendelkezésére áll minden feltétel. Szerezzen részletes információt a tandemugrással kapcsolatban, tájékozódjon az ejtőernyős ugrás árakról, és felkészült szakembereink munkájáról a www.tandemcentrum.hu internetes oldalunkon!

Gazdagodjon olyan élménnyel, amit évekkel később is örömmel emleget majd! Vegyen részt ejtőernyős ugráson, vagy fizesse be az ejtőernyős ugrás árát egy ajándékkuponra! Jelezze részvételi szándékát, és tegye fel kérdéseit bátran a 06-20-961-2900-ás telefonszámunkon, vagy írásban, a tandemcentrum@gmail.com e-mail címünkön!