sportoseletmod.hu

Sajátítsa el a lovas sportág technikáit sportoktató vagy sportedző képzésen!

2018-04-03 Kreatív ötletek
Sajátítsa el a lovas sportág technikáit sportoktató vagy sportedző képzésen!

Közel állnak a szívéhez a lovak, és örömmel folytatná tevékenységét a közelükben? Érdeklődik a lovassport iránt, ezért gondolkodik az ismeretek elsajátításán? Sportoktató képzésen és sportedző képzésen is lehetősége van a lovassporttal kapcsolatos tudás megszerzésére. A szabadban töltheti munkaidejét, és olyan szakmával foglalkozhat, amit igazán szeret.

Az állatok különösen jó hatással lehetnek ránk. Lovak környezetében felszabadultan érezhetjük magunkat, és több szempontból előnyünkre válhat a velük töltött idő. A szabad ég alatt ápolhatjuk és taníthatjuk őket. Többféle lovassporttal ismerkedhetünk meg, amelyek során különféle technikákat sajátíthatunk el. Sportoktató képzésen megtanulhatjuk a lovassport legalapvetőbb taktikai és szabályismereteit. Ha ezen a területen tevékenykedünk a későbbiekben, tanítványaink sportszerűen versenyezhetnek, és egyre jobb teljesítményt érhetnek el. Lehetőségünk van sporteseményeket szervezni. Amennyiben pedig szeretnénk célirányosan tervezni a sportolók felkészítését, valamint részt venni a tanításban és értékelésben, érdemes a sportedző képzést választanunk.

Tapis Oktatási Központunk elősegíti a jó teljesítmény elérését, és értékeljük is az eredményeket. Magas szintű szakképzésünk során korszerű szakmai ismereteket adunk át, így felkészülten kezdheti tevékenységét. Amennyiben szeret lovakkal foglalkozni, több különböző lehetőséget is adunk arra, hogy ezen a területen folytassa tanulmányait. Lovassporttal foglalkozhat a későbbiekben, ha részt vesz a sportoktató képzésen vagy a színvonalas sportedző képzésen. Tájékozódjon a jelentkezési feltételekről és a tanfolyamok részleteiről a www.tapis-oktatas.com internetes oldalunkon!

Foglalkozzon komolyabban a lovassporttal, és tevékenykedjen sikeresen ezen a területen! Okozzon örömet a munkában töltött minden perce! Jelentkezzen sportoktató képzésünkre vagy sportedző képzésünkre akár már most! Lépjen velünk kapcsolatba a 06-1-791-2525-ös telefonszámunkon vagy az info@tapis-oktatas.com e-mail címünkön!