sportoseletmod.hu

Valósítsa meg álmát a szabadesés élményével!

2018-03-02 Extrém sportok
Valósítsa meg álmát a szabadesés élményével!

Egyre gyakrabban gondol arra, hogy kipróbálná a szabadesést, de még mindig nem határozta el magát? Netán ismerősének okozna meglepetést azzal, hogy teljesíti régi vágyát? A szabadesés életre szóló élményt nyújt mindenki számára, amit igénye szerint akár képekkel vagy videóval is megörökíthet. Tandempilótáink társaságában teljes biztonságban érezheti magát.

A legtöbben nehezen kezdünk el olyan tevékenységet, amiben nem csak az élményt látjuk, hanem tartunk is tőle. Az extrém sportok is ide tartoznak, hiszen rengetegen vágyunk arra, hogy kipróbáljuk a számunkra szokatlan lehetőségeket. A szabadesés egy teljesen más közegben, a levegőben való létezést teszi lehetővé. Tapasztalt csapattal semmilyen okunk nincs a félelemre és könnyen megszokhatjuk az új környezetet. A levegőben izgalmas utazás résztvevői lehetünk. Amennyiben a későbbiekben szeretnénk visszanézni reakciónkat és az átélt eseményt, érdemes fotókat vagy videót is készíttetnünk a szabadesés alkalmával. Ha szeretteink valamelyik tagját lepnénk meg ezzel a nagyszerű programmal, ajándékkupon segítségével egyszerűen megtehetjük. Az ejtőernyős ugrás korosztálytól és nemtől függetlenül mindegyikünk számára feledhetetlen élményt nyújt.

A Tandemcentrum ejtőernyős csapatával maximálisan biztonságos körülmények között tapasztalhatja meg a szabadesés egyedülálló élményét. Profi tandempilótáink nyáron országunkban, télen pedig külföldön dolgoznak, így egész évben formában tartják magukat. Kézi és külső kamerás felvételek, nagyfelbontású fotók készítésével örökítheti meg a levegőben töltött pillanatait. Tudjon meg többet szolgáltatásunkról a www.tandemcentrum.hu internetes oldalunkon!

Legyen része olyan feledhetetlen élményben, amire élete végéig örömmel emlékszik vissza! Jelentkezzen hozzánk és élje át a szabadesés máshoz nem hasonlítható érzését, vagy lepjen meg mást ezzel a kiváló lehetőséggel! Bármilyen kérdése merül fel, hívjon minket telefonon a 06-20/961-2900-ás számunkon, vagy írjon nekünk e-mailt a tandemcentrum@gmail.com címünkre!