sportoseletmod.hu

Kapcsolódjon ki aktívan különleges szabadidőközpontban!

2018-02-28 Kikapcsolódás

Programot szervez, amihez különleges környezetet és megfelelő rendezvényhelyszínt keres? Bármilyen jellegű esemény lebonyolítása a cél, akár családi nap, akár pedig csapatépítő tréning megtartása vár Önre, érdemes egy jól felszerelt, színvonalas szabadidőközpontot választania.

Rengeteg lehetőségünk van arra, hogy kikapcsolódjunk. Ha a mi feladatunk egy egész csapat programjának megszervezése, jó néhány tennivaló vár ránk, a legfontosabb a megfelelő rendezvényhelyszín kiválasztása. Szép környezetben található szabadidőközpontban sikeresen vezényelhetünk le bármilyen eseményt. A Holt-Tisza partja kiváló helyszínül szolgál, bármilyen célból utazunk, ezen a vidéken minden körülmény adott ahhoz, hogy a résztvevők nagyszerűen érezzék magukat. Körültekintően tájékozódva rátalálhatunk olyan szabadidőközpontra, ahol teljes körű szolgáltatásban részesítenek bennünket a szállást, az étkeztetést, valamint az aktív élményeket tekintve is.

Professzionális kiszolgálással, korszerű technikai háttérrel és rengeteg programmal várjuk a Nairam Klubhotel és Szabadidőközpontban. Bármilyen eseménynek keres megfelelő helyszínt, nálunk megtalálja az igényeinek tökéletesen megfelelő környezetet. Szabadidőközpontunkban lehetőséget nyújtunk sportnapok, üzleti megbeszélések, és különféle előadások lebonyolítására is. Rendezvényhelyszínünk alkalmas a csapatépítő tréningek, a családi napok és más programok megtartására egyaránt. Különleges környezetünk lehetővé teszi, hogy a szabad levegőn kerüljenek megrendezésre az események. Szerezzen bővebb információt szabadidőközpontunkról és a programlehetőségekről a www.nairam.hu internetes oldalunkon!

Szervezzen egyedülálló programokat szabadidőközpontunkba! Használja ki az általunk nyújtott számos lehetőséget, és érezze kitűnően magát vendégeivel együtt! Bármilyen kérdése merül fel, lépjen velünk kapcsolatba a 06-20-548-8168-as telefonszámunkon vagy az info@nairam.hu e-mail címünkön, munkatársaink mindenben szívesen segítenek!